0032 476 599 136 hallo@leanon.be

Mijn verhaal….

 

Hoi. Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Peggy, oprichtster van Leanon. In mijn vrije tijd kan je mij terugvinden in de natuur op zoek naar wilde eetbare planten of op wandel met mijn hond Oda een Zwitserse herder. Ik kan enorm genieten van een goed boek bij de haard en lekker eten. Mensen omschrijven mij als een levensgenieter, gepassioneerd natuurliefhebber, boekenwurm en software nerd.

 

Mijn verhaal en hoe ik kan helpen als virtual assistant
Foto Peggy - Virtual assistant aan het werk

In 2023 besloot ik om mijn leven een andere wending te geven. Ik nam afscheid van een job die ik altijd met veel liefde heb uitgevoerd. Na meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gestaan besloot ik om mijn eigen onderneming op te starten.

Met Leanon kan je rekenen op heel wat ervaring in de corporate wereld. Ik was verantwoordelijk voor een team payrollers en stond in voor het applicatiebeheer van diverse softwaresystemen. Ik heb mij daarnaast verder verdiept in het technisch VA-schap bij de Natuurlijk Online academie.

LeanOn staat voor “steunen op” maar ook voor zo efficiënt mogelijk werken. Dit kan je doen door processen te optimaliseren en door te automatiseren. Met mijn technische kennis kan ik je hierin ondersteunen.

Heb jij verdere hulp nodig?